TOPLOTNA ČRPALKA

Toplotna črpalka izkorišča sončno energijo shranjeno na Zemlji. Energijo odvzemamo zunanjemu zraku, podtalni vodi ali zemlji. Z učinkovitim načinom izkoriščanja te energije, lahko stroške priprave sanitarne vode in ogrevanja, znižamo tudi do 80 %. Skupaj s sončno elektrarno teh stroškov sploh ni več.

PRIVARČUJTE

Prihranite do 80% v primerjavi s fosilnimi gorivi in imejte nižje stroške vzdrževanja. Toplotne črpalke so energetsko učinkovit način ogrevanja prostorov in sanitarne tople vode. Toplotna črpalka iz okolice izčrpa tri četrtine zahtevane energije, s tem pa nikakor ne obremenjuje okolja.

TOPLOTNE ČRPALKE LG

Toplotne črpalke LG Therma V so zasnovane tako, da z uporabo naprednih tehnologij ustvarjajo edinstvene koristi za uporabnika kot so prihranki energije, udobje, enostavno krmiljenje in storitve. Inverterska tehnologija nudi izjemno energetsko učinkovitost z optimalno izbranimi sestavnimi deli kot so črpalka za vodo, izmenjevalec toplote in elektromotor ventilatorja. Še več, tehnologija za krmiljenje tlaka nudi stabilno kapaciteto ogrevanja pri nizkih temperaturah in brez težav dosega želeno učinkovitost.

NEPOVRATNA SREDSTVA

Eko sklad za investicijo v toplotne črpalke ponuja nepovratna sredstva ter ugodne kredite do 10 let.


PRED NAKUPOM

Na ogledu vam bomo svetovali, katera toplotna črpalka je najboljša za vas. Priporočamo vam, da is preberete pomembne informacije pred namestitvijo in nakupom in si tako že sami ustvariti boljšo predstavo katero toplotno črpalko potrebujete.

Scroll to Top
Call Now Button