POLNILNICE ZA ELEKTRIČNA VOZILA

Polnite hitre, varneje in udobneje s polnilnicami Inovus. Inovus je eden večjih svetovnih proizvajalcev polnilnic, ki jih prodaja v ZDA, Evropi, Avstraliji in Aziji. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2010 ima 200 zaposlenih. Skupina v kateri deluje je eden večjih proizvajalec stikal in električne zaščite, ki jo vgrajuje tudi v svoje polnilnice.

Vse polnilnice Inovus so opremljene z najboljšo nadtokovna zaščito na izhodu RCD tipa B. To je glavni razlog zakaj so varnejše pred električnim udarom od večine ostalih polnilnic v primeru  posrednega ali neposrednega dotika polnilnice pod napetostjo.

ECOFAIRY

Ecofairy je idealna za vaš doma ali manjše podjetje.Izbirate lahko med enofaznima 16A – 3,7 kW in32A- 7,2 kW polnilnicama ali trifaznima 11kW in 22 kW polnilnicama.Polnilnica ima vgrajen svetlobni indikator statusa polnjenja.

Polnilnica ima 5m dolg kabel z priključkomTip 2, ki ustreza večini avtomobilov. Polnilni je možno vgraditi na steno ali samostojen steber. Za komercialno uporabo je na voljo tudi verzija brez kabla in z RFID kartico, ki dovoljuje polnjenje samo imetnikom te kartice.

Pametni senzor poskrbi, da se polnilnica polni avtomobil z močjo, ki jo dovoljuje vaše omrežje in vaša priključna moč. Dinamično prilagajanje moči avtomatsko zmanjša moč vaše polnilnice, če zazna da je vaše domače omrežje preobremenjeno. Pri 14 kW priključni moči in 11kW polnilnici se boste s tem srečavali skoraj ob vsaki vključitvi sesalnika, sušilnika za lase, grelca vode in podobno. DLM sistem poskrbi, da se vaš avtomobil vedno polni z maksimalno razpoložljivo močjo in da vi ne ostanete brez elektrike, kar se bi zgodilo, če bi presegli priključno moč.

Stopnja zunanje zaščite IP55 omogoča zunanjo vgradnjo kot tudi namestitev v notranjih prostorih.

 

Varnost in zaščite:

 • Nadtokovna zaščito na izhodu – vgrajena RCCB tipB 30 mA
 • Vgrajena prednapetostna zaščita in zaščita pred kratkim stikom
 • Ohišje: Samogasilno in zaščiteno pred UV

 

CE (združljiv z EN/IEC 61851)

 

Teža in dimenzije:

 • 4,5 kg skupaj z priloženimi kabli
 • 32,6 x 19,9 x  13,2 cm

 

ECOVALE

Ecovale je idealna za podjetja, gostišča, hotele saj omogoča izbor dinamično polnjenje in kontrolo preko spleta in RFID kartice. Izbirate lahko med enofazno32A- 7,2 kW polnilnico ali trifaznima 11kW in 22 kW polnilnicama. Polnilnica ima vgrajen 7¨ LCD ekran za spremljanje stanja polnjenja.

Polnilnica ima 5m dolg kabel Tip 2 priključkom, ki ustreza večini avtomobilov. Polnilni je možno vgraditi na steno ali samostojen steber. Na voljo tudi verzija brez kabla in z RFID kartico, ki dovoljuje polnjenje samo imetnikom te kartice.

Polnilnica ima RJ45 internetni priključek (WiFi) opcijsko, ki omogoča spremljanje porabe, vključitev na daljavo in nadgradnjo sistema. Podpira komunikacijski standard OCPP 1.6J.

Stopnja zunanje zaščite IK9in IP55 omogoča zunanjo vgradnjo kot tudi namestitev v notranjih prostorih.

Varnost in zaščite:

 • Nadtokovna zaščito na izhodu – vgrajena RCCB tip B 30 mA
 • Vgrajena prednapetostna zaščita in zaščita pred kratkim stikom
 • Podnapestosna zaščita na vhodu
 • Zaščite pred pregrevanjem

CE (združljiv z EN/IEC 61851)

Teža in dimenzije:

 • 8,5 kg skupaj z priloženimi kabli
 • 40 x 27 x  13 cm

ECOTWIN

Ecovale je idealna za podjetja, gostišča, hotele in tudi domove saj omogoča polnjenje dveh avtomobilov na eni polnilnici. Izbirate lahko med dvema polnilnima priključkoma z enofaznima 16A – 3,7 kW, in32A- 7,2 kWpolnjenjem ali z dvema trifaznima priključkoma z 11kW in 22 kW. Polnilnica ima vgrajena svetlobna indikatorja statusa polnjenja.

Polnilnica ima 5m dolg kabel Tip 2 priključkom, ki ustreza večini avtomobilov. Polnilni je možno vgraditi na steno ali samostojen steber. Za komercialno uporabo je na voljo tudi verzija brez kabla in z RFID kartico, ki dovoljuje polnjenje samo imetnikom te kartice.

Varnost in zaščite:

 • Nadtokovna zaščito na izhodu – vgrajena RCCB tip B 30 mA
 • Vgrajena prednapetostna zaščita in zaščita pred kratkim stikom
 • Podnapetostna zaščita na vhodu
 • Zaščite pred pregrevanjem

CE (združljiv z EN/IEC 61851)

 

Teža in dimenzije:

 • 10 kg skupaj z priloženimi kabli
 • 40 x 27 x  13 cm

Polnilnice so kompatibilne z vsemi znamkami avtomobilov

Scroll to Top
Call Now Button